Öppna meny Logga in

Verdasco - Basilashvili

Datum: Onsdag 2022-09-28 14:00
Land: Bulgarien
Liga: ATP Sofia
Bolag: bet365
Spel: 2
Odds: 1.72
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Speltips i ATP Sofia mellan Verdasco och Basilashvili.

Jag spelade mot spanjoren Verdasco förra veckan när han mötte Kudla. Valde ett HCP-spel i games och det spelet satt enkelt då amerikanen vann med 2-0 i set. Jag väljer att spela mot honom ännu en gång när vi får 1.72 på raka spelet.

Lite kort om Verdasco från den reken:

"Verdasco. Håller inte spanjoren alls högt längre och jag vet inte varför han ens är kvar på touren i ärlighetens namn. Förlorar konstant med dåliga spelare och dessutom på Challenger-nivån. Vet inte vad som motiverar honom till att spela Challenger när han spelat ATP under hela karriären, en lång karriär dessutom. Men den bör vara över väldigt snart, spanjoren blir 39 om ca en månad.

"Får man läge att spela mot spanjoren till ett ok odds mot en ok spelare - som Kudla faktiskt är - då tycker jag man ska passa på."

Och samma känner jag här. Basilashvili är först och främst en bättre spelare än Kudla. Kanske inte har någon toppform direkt, men han spelar konstant ATP och då kan man hamna i formsvackor då man möter bra spelare. Men fick sig en vinst i Metz i alla fall + att han hängde med bra i matchen mot Rinderknech. Men här får Basilashvili ett mycket bra tillfälle att igen vinna en ATP-match som han haft svårt att göra på senare tid och han bör utan tvekan att ta vara på den här chansen. Verdasco är inte slår att slå.

Basilashvili med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

Odds 1.72 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här