Öppna meny Logga in

Manchester City - Manchester United

Datum: Söndag 2022-10-02 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: United +1.5 mål
Odds: 1.95
Rekare: Manja

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Det vankas Manchesterderbyt. City mot United. Kan United hålla nere förlustsiffrorna?

Många tror väl att det blir förlust här för United och det är väl inte så konstigt med tanke på hur bra lag City har i år och att man nu har en riktig het forward som öser in mål. Men jag tycker inte United ska underskattas som verkligen fått i ordning på defensiven och har några mycket fina resultat i Premier League.

Jag säger inte att United vinner eller tar poäng från den här matchen, men jag tror inte det blir så enkelt för City heller för den delen. Jag tror verkligen man kommer få kämpa för att göra mål mot Uniteds defensiv som i stort sett varit felfri sedan man bytte lite spelare där bak. Luke Shaw bort, likaså Harry Maguire, in kom Tyrell Malacia + Raphael Varane och sedan dess har United bara vunnit och vunnit. Och släpper knappt in mål för den delen. Varane + Martinez som mittbackspar verkar fungera lysande.

Och vi kan skriva massor bra om City och deras superforward Erling Haaland som gör mål i stort sett varje match, oavsett turnering/cup eller om det är med City eller Norge. Detta är väl nyckeln till att City till slut kanske tar den där CL-titeln som man varit ute efter i några år nu. Återstår att se, säsongen är lång och det ska spelas mycket matcher och mycket skador kommer ske, från många lag, framförallt med VM runt hörnet.

Jag spelar att United inte förlorar med mer än en boll i derbyt. Tror som sagt mycket på Uniteds defensiv och att man kommer göra en match av detta. Och sedan ska vi väl inte utesluta deras offensiv helt heller? Rashford sägs vara tillbaka som varit väldigt het och blev ex månadens spelare i Premier League. Hans fart kommer att behövas då man förmodligen bara kommer att försvara, försvara & försvara, för att sedan kontra.

Jag väljer att investera 5/10 på United +1.5 mål (Får förlora med max en boll)

Odds 1.95 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här