Öppna meny Logga in

Djokovic - Ruud

Datum: Söndag 2022-11-20 19:00
Land: Italien
Liga: ATP Finals
Bolag: bet365
Spel: Över 22.5 games
Odds: 1.90
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Överspelet gick in senast till 2.25 och vi har nu två fina speltips som suttit från turneringen. Mot tredje och sista när det är dags för final mellan Ruud mot Djokovic.

Ruud har varit väldigt bra i den här turneringen och det är den stora anledningen till att jag kommer testa över 22.5 games i matchen. För allt hänger nämligen på norrmannen, om han lyckas att göra en match av detta eller inte.

Djokovic är storfavorit såsom han varit under hela turneringen. Vunnit sina matcher hyfsat komfortabelt ändå, bara tappat ett set i en match som inte betydde speciellt mycket. I semifinalen fick han dock lite problem, vann trots det med 2-0, men spelade två raka tie breaks.

Ruud kommer samtidigt från en mycket bra insats mot Rublev och han vann superenkelt med 2-0 i set, trots att norrmannen låg runt 2.20 gånger pengarna. En fin säsong för Ruud, eller en mycket fin sådan rättare sagt. Världsfyra numera.

Djokovic vinner förmodligen detta men tror faktiskt att Ruud kan göra en match av detta som sagt. Han gjorde jobbet när jag spelade på honom till 2.20x mot Fritz och förhoppningsvis kan han göra jobbet här genom att pressa fram ett överspel.

Över 22.5 games med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här