Öppna meny Logga in

USA - Wales

Datum: Måndag 2022-11-21 20:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: ComeOn
Spel: Oavgjort
Odds: 3.15
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Mitt andra speltips från VM och här har vi USA mot Wales. Kan vi trippla pengarna från matchen?

Det här är en mycket viktig match. Alla matcher är såklart viktiga men den här kan betyda så otroligt mycket för båda lagen. En förlust här och man måste i stort sett ta poäng mot England och det blir nog superjobbigt. Och just därför tror jag på en mycket försiktig & målsnål match, som förhoppningsvis slutar i kryss.

Samtidigt skulle jag också säga att båda lagen är nöjda med krysset. Sedan beror det såklart på hur matchbilden ser ut, men på förhand känns det i alla fall så, även ifall USA är favoriter och känns också som det mer intressanta laget. Men vi ska heller inte underskatta Wales. Dom har en del fina spelare, en del rutin på det också samt visat att man kan stå emot starka europeiska nationer och blir sällan överkörda.

Ett underspel skulle nog vara intressant här om oddset inte var så himla dåligt. Mitt val hamnar istället på oavgjort som har ett mycket bra värde. Skulle inte förvåna mig om vi får se på en 0-0-match faktiskt. Jag tror på en mycket försiktig förstamatch helt enkelt, sedan har dessa matcher i VM en tendens att vara ganska döda & målsnåla, samt vinst med uddamålet. Vi såg mycket av under 2018 nämligen.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här