Öppna meny Logga in

Brasilien - Serbien

Datum: Torsdag 2022-11-24 20:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: bet365
Spel: Assist
Odds: 2.50
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Mitt andra speltips för dagen och tredje totalt i Fotbolls-VM handlar mellan Brasilien och Serbien.

Till den här matchen har jag valt ut en spelare att göra assist för Brasilien. Och det blir ingen mindre än Neymar som får förtroendet till 2.50 gånger pengarna hos Bet365.

Mina Neymar-spel har suttit kanoners i den här säsongen. Dock inte vad gäller assist, utan alltid målskytt. Vi gör ett undantag här och väljer istället assist som betalar bra. Och det mesta går via Neymar i Brasilien. Även i PSG men där har han ex Messi som också gör massor av assist och bidrar mycket till spelet.

Brasilien är annars ett lag jag tror mycket på. Ett lag med många bra spelare och ett lag som kommer till VM med en mycket fin form. Och vad jag kan se och läst har man heller inte några avbräck, så som många en del andra nationer faktiskt har inför detta VM. Brasilien kommer i stort sett med ett komplett lag och kommer kunna spela med sina bästa spelare.

Jag tror faktiskt att Serbien kan göra ett ganska bra VM och att man dessutom kan avancera från den här gruppen. Det är ett bra gäng med en bra form och flera duktiga spelare. Däremot tror jag inte att man håller mot Brasilien, jag tror ingen i den här gruppen gör det, men tror man håller mot resterande lag.

2-0/2-1 kanske? Neymar kommer som sagt ligga bakom det mesta i offensiven. Han kommer styra det. Spelet hittar ni i menyn "spelare" och sedan heter marknaden "spelare - assists".

Jag väljer 2/5 units.

Odds 2.50 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här