Öppna meny Logga in

Wales - Iran

Datum: Fredag 2022-11-25 11:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: MrGreen
Spel: 1
Odds: 2.20
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Två VM-spel blev det i omgång 1 och båda satt. Kryss i USA mot Wales till 3.15 samt under 2.5 mål i Senegal mot Nederländerna till 1.75.

Vi går nu in i nästa omgång och jag börjar med speltips i matchen mellan Wales och Iran. Här bör Wales ha värdet på sin sida.

Iran fick en oerhört tung start då man föll med 6-2 mot England i premiärmatchen. Det var å andra sidan en grym insats av England och deras mycket vassa offensiv men sex mål är aldrig acceptabelt, sex insläppta.

Och jag tror helt enkelt inte att Iran kommer hålla mot Wales heller. Väldigt dåliga i offensiven och även ifall Wales kanske inte har den finaste offensiven sett till vad man visade upp mot USA i första matchen, så tror jag den är tillräckligt bra mot ett lag som Iran. Tror nämligen att Iran hade fått det väldigt svårt mot samtliga europeiska lag i här i VM.

Här får Wales en bra chans, sin enda chans kanske vi ska säga då man har England i den sista matchen. Wales bör därför ta vara på det här mycket fina läget, och samtidigt kan inte Iran sitta på försvar såsom man ex gjorde mot England eftersom Iran måste vinna den här matchen. Så kontringsmöjligheter kan definitivt dyka upp för Wales och några av deras mycket snabba spelare.

2.20 på Wales är ett fint odds.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här