Öppna meny Logga in

Frankrike - Danmark

Datum: Lördag 2022-11-26 17:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: bet365
Spel: Målskytt
Odds: 2.50
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Frankrike och Danmark. Ännu en målskytt rekas.

2/2 målskyttar in för min del i fotbolls-VM och detta blir mitt tredje val, och ännu en gång på Mbappe, som var mitt första val när man mötte Australien.

Och som jag skrev i förra reken så kommer Mbappe vara den spelaren som kommer behöva steppa upp enormt nu när Benzema inte är med. Man har förvisso Giroud som fortfarande håller en hög nivå och väldigt farlig i straffområdet, men Mbappe är nyckelspelaren och den spelare som förmodligen också kommer sluta med flest mål i Frankrike. Det är jag övertygad om. Lägg därtill att Mbappe också kommer ta Frankrikes straffar - om man nu får någon dvs.

Danmark i nästa match. Danskarna stod väl inte för någon superuppvisning direkt. Fick bara 0-0 mot Tunisien och helt plötsligt är man en väldigt pressad nation, och mer ifall man förlorar den här matchen. Då kan det bli väldigt tufft att avancera. Och som sagt gjorde man inte alls bra ifrån sig mot Tunisien och detta trots att man var stora favoriter att vinna. Frankrike å andra sidan slowstarta men trampade upp och ägde sedan matchen efter en kort stund, och i andra halvlek hade Australien NOLL.

Mbappes odds är fint här och jag testar med ett par units. Giroud anytime @ 3.00 hos samma bolag är också ett intressant spel, men måste nog gå på Mbappe då han är en vassare målskytt och tar som sagt Frankrikes straffar.

Jag väljer 2/5 units.

Odds 2.50 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här