Öppna meny Logga in

Spanien - Tyskland

Datum: Söndag 2022-11-27 20:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 2.30
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

En fin match på förhand i fotbolls-VM mellan Spanien och Tyskland. Spanjorerna rekas.

Efter den mycket fina uppvisningen i omgång 1 av Spanien så känns det som ett måste att testa dom som vinnare här till 2.30 gånger pengarna när Tyskland står på andra sidan. Motståndet höjs såklart kontra Costa Rica, men 7-0 är ett otroligt styrkebesked oavsett motståndare här i VM.

Tvärtom för Tyskland som är otroligt pressade att efter att man föll mot Japan i öppningsmatchen med 1-2. Otroligt svagt av Tyskland och framförallt efter att man haft ledning, då ska matchen bara stängas och ingenting annat. Japan vände och vann. Nu är Tyskland otroligt pressade som sagt och en vinst här är nästintill ett måste. Det skulle kunna gå med ett kryss + vinst i sista omgången, men då måste man hoppas på andra resultat som ska in, ex hoppas på att Costa Rica ska slå Japan vilket känns långt bort efter att Costa Rica fick in sju st i baken senast.

Tyskland går för alla tre poäng och det är aldrig enkelt mot lag likt Spanien, som kan rulla & döda en massa tid, och till slut gör motståndaren bort sig och öppnar upp rejäla ytor. Jag tror Spanien vinner denna och skickar ut Tyskland från turneringen. Bra odds, värt en peng.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här