Öppna meny Logga in

Nederländerna - Qatar

Datum: Tisdag 2022-11-29 16:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: bet365
Spel: Målskytt
Odds: 2.62
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Förlust i Brasilien - Schweiz där jag hade Vini att göra mål och det var också min första förlust när det kommer till målskyttar i fotbolls-VM. Resultatet är därmed 3/4 vinster.

Nästa målskytt hamnar på Cody Gakpo som spelas i Nederländerna och vi får hela 2.62 gånger pengarna hos Bet365 vilket är ett kanonodds. Jag tvekar faktiskt inte.

Det har varit mycket snack och rykten om Cody Gakpo den senaste tiden. Från sommarens transferfönster i stort sett och det har fortsatt under säsongen, här i VM och kommer med all säkerhet att göra det till vinterfönstret. En spelare med en mycket fin säsong bakom sig och han öser in poäng för sitt PSV. Och här i VM har han också varit en nyckelspelare precis som för sitt klubblag med sina två VM-baljor och gjort totalt 2 av Nederländernas 3 mål.

Och nu när man ställs mot Qatar så tvekar jag faktiskt inte på att spela Gakpo att göra minst ett mål i matchen. Han har redan gjort det mot dom mer tuffa motståndarna här i VM och nu återstår Qatar - svagaste laget i gruppen. Qatar sitter på noll poäng och har därför inget att spela om längre. Säger inte att man kommer strunta i matchen, det är trots allt hemmaplan och självklart skulle en seger betyda mycket även ifall man inte kan avancera. Dock alldeles för lite kvalité i truppen och det har vi redan fått se i deras två tidigare matcher här i VM. Nu väntas Nederländerna som är den starkaste, kanske inte riktigt bevisat det ännu då man förväntar sig ett bättre spel i alla fall, men här får man faktiskt chansen att komma igång ytterligare. Göra några mål ex.

Jag väljer 3/5 units.

Odds 2.62 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här