Öppna meny Logga in

Polen - Argentina

Datum: Onsdag 2022-11-30 20:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: MrGreen
Spel: Målskytt
Odds: 2.23
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

4/5 målskyttar har gått in för mig i fotbolls-VM och senast var det Gakpo som gjorde jobbet till 2.62 gånger pengarna mot Qatar.

Fortsätter med målskyttar och härnäst litar jag på Messi att göra minst ett mot Polen i den sista omgången. Vinna eller försvinna för Argentinas del, med lite otur kan man dessutom ryka om matchen slutar oavgjort beroende på
Saudiarabien-Mexiko.

Och vem ska kliva fram? Messi såklart. Precis som han gjorde i senaste måstematchen mot Mexiko med ett riktigt fint avslut. Sedan assisterade han även Enzo Fernandez som också gjorde ett kanonmål.

Polen har även dom allt att spela om. Räcker att man förlorar här samt att
Saudiarabien vinner sin match så ryker man. Och det där är definitivt ett troligt scenario enligt mig med tanke på att Mexiko varit ganska dåliga samt att Saudiarabien faktiskt överraskat en del. Och Polen överlag tycker jag faktiskt inte har varit speciellt bra trots att man ligger etta i gruppen. Spelade 0-0 mot Mexiko och var klart det sämre laget. Vann mot Saudiarabien och var även där det sämre laget. Man spelar ingen bra fotboll det är en sak som är säkert. Här sätter Argentina & Messi polackerna på plats. Det är jag övertygad om. Frågan är väl bara om Messi gör ett mål, sin tredje balja i följd?

Jag tror det och spelar argentinaren som målskytt till 2.23.

Jag väljer 3/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.



Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här