Öppna meny Logga in

Serbien - Schweiz

Datum: Fredag 2022-12-02 20:00
Land: Qatar
Liga: Fotbolls-VM
Bolag: Nordicbet
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.81
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelet mellan Kroatien och Belgien slutade i void då matchen slutade 0-0. Belgien är därmed ute och det känns skönt att den mycket överskattade nationen rök.

Spel i ännu en intressant match. Förmodligen den mest intressanta under fredagen och det är mellan Serbien mot Schweiz.

Spelar under 2.5 mål i den här matchen. Och mycket är på grund utav såsom Schweiz hittills spelat. Haft god koll på sin defensiv och har bara släppt in ett enda mål och detta trots att man mött Brasilien exempelvis. Brassarna hade faktiskt väldigt svårt att ta sig förbi försvaret och det krävdes ett kanonmål av Casemiro för att spräcka nollan. Och Schweiz bör vara safe här med ett kryss, tror inte Kamerun slår Brasilien nämligen.

Men oavsett, det lag som kommer göra det första mål (om det ens blir ett mål) kommer spela mycket defensivt resterande tid. Och ja Serbien kommer från en sån där målglad match där allt vände fram och tillbaka, men sånt sker ett lag bara en gång i ett VM, som max. En liknande match kommer vi definitivt inte att få här. Serbien kommer behöva trycka på någon gång under matchen för ett ledningsmål, men återigen så tror jag att de lag som gör första målet kommer stänga igen illa kvickt bakåt. Underspel bör funka fint.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-12-02 01:22 av Labben

Serbien vinner 1-0