Öppna meny Logga in

Europatipset 7/12

Datum: Onsdag 2022-12-07 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Bolag: Svenskaspel
Spel: --
Odds: --
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 49. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

1. Bayern Munchen – Barcelona, X2

En befogad favorit i Barcelona här i Champions Leagues fjärde runda, tre vinster av tre möjliga är facit och målskillnaden 16-1 talar sitt tydliga språk. 3-0 Barca slutade det senast men här borta räknar vi med att det blir tuffare. Tvåan är given, men krysset åker även med.

2. Arsenal – Juventus, 1

Arsenal spelade oavgjort mot Juventus på bortaplan (1-1) men här hemma bör de vara steget större, de är bättre i grund och botten och därför följer vi även strömmen. Etta!

3. Huesca – Andorra, 1X

Vi utgår från ettan här tillsammans med svenska folket men Huesca streckas lite väl högt vilket gör krysset spännande, LaLiga2 är trots allt en riktig jämn serie.

4. Cartagena – Villarreal, 1

Cartagena streckas högt här hemma mot Villarreal men vi kan inte annat än att spika hemmalaget, Villarreal har förlorat sex av nio bortamatcher den här säsongen och formen är riktigt fin hos Cartagena. Jagar tredje raka. Given spik på en minst sagt knepig kupong.

5. Tenerife – Alaves, X2

Fint läge att gå emot favoriten Tenerife här då Alaves är ett av ligans starkaste bortalag, samt även agerar tabelltvåa med blott två förluster den här säsongen. 2 av 18. X2 är det givna valet när streckfördelningen ser ut som den gör – Tenerife streckas lite väl högt.

6. Ternana – Cagliari, 1X

Alltid täta tillställningar här i Serie B och det syns tydligt hos båda de här lagen sett till resultatrad och målskillnad, vi trycker in 1X och går som många gånger på hemmaplansfördelen. Vi fällde en favorit tidigare och har ytterligare en längre ner.

7. Stockport – Charlton, X2

2-2 senast och omspel här i FA Cupens andra runda, nu har precis kupongen släppts men Stockport (League Two) streckas på tok för högt och vi kan därför inte annat än att gå emot favoriten. Ett måste när förutsättningarna ser ut som de gör. Charlton till vardags i League One.

8. Rio Ave – Sporting Lissabon, 2

Sporting Lissabon har den större talangfabriken här och inledde dessutom den portugisiska ligacupen starkt med en 6-0-vinst över Farense. Bör vara numret större här. Tvåa!

9. Farense – Martimo, X2

Farense, till vardags i andraligan ställs mot Martimo från förstaligan i den andra rundan av den portugisiska ligacupen. Båda lagen föll i premiärrundan men här sticker ändå Farenses resultat ut lite extra, 6-0-förlust blev det och X2 känns därför tryggt så här på förhand.

10. Burgos – Eibar, 1X

Burgos står fortfarande på blott två förluster när säsongen snart gått halvvägs i mål och därför är det svårt att annat än att välja deras sida här hemma, bara sex insläppta mål dessutom. 1X känns mycket bra och blir vårt val.

11. Lugo – Sporting Gijon, 1X2

Tät tillställning på förhand men en spretig streckfördelning, alla tecken plockas därför med här då det öppnar upp för fint resultat. Vi testar.

12. Reggina – Frosinone, 1X

Seriefinal i Serie B där hemmaplansfördelen fäller avgörandet, Reggina har vunnit fem av sju hemmamatcher och bara förlorat en fight. Dessutom har de gjort otroligt 19 mål här hemma, flest av alla lag i Serie B. 1X det givna valet.

13. Cittadella – Bari, 2

Veckans drag får tabelltrean Bari bli och trots att det är ett tecken som kommer att bli tufft att jobba in så testar vi, de är bättre och hur många tecken som helst har vi inte. De är även seriens starkaste lag på resande fot. Kan gå!

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här