Öppna meny Logga in

Real Madrid D - Chelsea D

Datum: Torsdag 2022-12-08 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League - Damer
Bolag: Nordicbet
Spel: 2
Odds: 1.90
Rekare: JoelL

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Chelseas damer fortsätter att briljera?

100% efter tre spelade omgångar i Champions League och nästan under hela säsongen. I CL har det som sagt blivit 3/3 vinster med 11:0 i målskillnad och i ligan har man vunnit 8 av 9 matcher och toppar även den tabellen. Det var premiärmatchen som man föll mot Liverpool, sedan dess har Chelsea vunnit ALLA sina matcher och vi är nu uppe på 11 raka med CL samt ligan.

Nu reser man till Madrid för spel mot Real i ännu en match. Mötte laget hemma för två veckor sedan och vann då med 2-0. Fanns ytterligare möjligheter för ytterligare ett par mål, men 2-0 fick duga gott och väl med tanke på att det stod 0-0 i halvtid samt att första målet kom i 67:e. Och när Chelsea väl gör första målet då brukar det rinna iväg, gjorde sitt andra åtta min senare.

Chelsea har en otrolig period bakom sig och jag förväntar mig ännu en seger från Londonklubben borta i Madrid. Pernille Harder är borta från spel och missar kanske hela säsongen men Chelsea har lyckats bra även utan henne, slog Chelsea först med 3-0, sedan Real 2-0 och 8-0 senast mot Leicester


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här