Öppna meny Logga in

FC Porto - Vizela

Datum: Fredag 2022-12-16 21:30
Land: Portugal
Liga: League Cup
Bolag: MrGreen
Spel: Porto -1.5 mål
Odds: 1.75
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Fredag och vi kör speltips i Portugal, ligacupen och det är match mellan Porto mot Vizela. Kan Porto ta femte raka mot laget?

Porto har löst Vizela enkelt sedan laget tog sig upp till högsta divisionen för ett par år sedan. 4/4 vinster varav tre med minst två bollar. Jag tror man tar ännu en sådan vinst, en komfortabel hemmavinst.

Och Porto har inte drabbats speciellt hårt av VM. Och då menar jag med antal spelare som varit borta på spel i Qatar, vilket har varit få för Portos del. Därav känns spel på Porto väldigt bra. Det är ett par spelare som varit i VM och knappt dom har väl spelat speciellt mycket bortsett från Mehdi Taremi (Portos bästa målskytt) men Iran rök tidigt. Och Taremi är redan tillbaka här i Portugal och hoppade dessutom in i senaste matchen och fick några minuters spel.

Vizela har två raka kryss här i ligacupen och jag kan inte tänka mig något bättre eller liknande utfall här på Estádio do Dragão. Ett lag som håller sig långt nere i tabellen och slåss om kontraktet, precis som i fjol. Skillnaden den här säsongen är väl att bottentrion är riktigt svag, och det är såklart ett stort plus för Vizela som annars hade varit där nere och krigat om kontraktet.

Porto hade en ganska fin elva senast. Det var såklart lite rotation på några positioner, men tillräckligt stark för lagen här, och man tog en enkel bortaseger med två bollar. Tror på något liknade här vad gäller elvan, kanske till och med lite starkare då VM-spelarna nu fått extra träning med laget och är nu mer redo att starta än tidigare. Så förväntar mig en säker Porto-seger och att man gör det med ett par tre bollar.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här