Öppna meny Logga in

Sporting CP - Braga

Datum: Måndag 2022-12-19 21:15
Land: Portugal
Liga: League Cup
Bolag: Pinnacle
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.77
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

FC Porto gjorde jobbet superenkelt hemma mot Vizela i ligacupen och man vann med hela 4-0 till slut. HCP-spelet satt som sagt utan några problem.

Det vankas återigen en match i ligacupen under måndagen i Portugal och jag är där och hugger igen. Den här gången mellan Sporting och Braga som är en riktigt fin sådan på förhand.

Dom här lagen har några väldigt fina och underhållande matcher bakom sig mot varandra och jag hoppas den trenden fortsätter även här i ligacupen.

Och det känns så. Inte bara för deras tidigare matcher mot varandra men båda lagen är i form och spelar väldigt bra fotboll just nu. Och det var en kort pause där ett tag såsom det varit i de flesta ligorna i Europa, men båda lagen klev in väldigt starkt i sina första matcher efter uppehållet. Sporting vann sin med 6-0, följde sedan upp med 2-0 samt 5-0. Braga vann sin första med 3-0, 1-0 och sedan 2-0. Två starka lag som sagt och samma gäller i ligan. Det skiljer lagen en placering där Braga är i förarsätet med tre poäng och bägge vill åt den där 3:e-placeringen enormt mycket eftersom det ger en kvalbiljett till Champions League. Topp 2 kan nog bli lite för tufft med tanke på att Benfica och Porto innehar dom positionerna.

Hur som helst. Jag förväntar mig en fin match här faktiskt och förhoppningsvis lite mål på det. Båda lagen är i form, båda lagen har nätat bra på sistone, framförallt Sporting som öst på enormt mycket. 13 mål på tre matcher.

Kan vi få minst tre mål här? Det blir mitt speltips till 1.77.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här