Öppna meny Logga in

FC Porto - Gil Vicente

Datum: Onsdag 2022-12-21 21:15
Land: Portugal
Liga: League Cup
Bolag: betsson
Spel: Porto HT/FT
Odds: 1.70
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Över 2.5 mål gick enkelt in i Sporting mot Braga, redan efter 20 minuter. Dock var det Sporting som stod för alla mål och vann dessutom med 5-0 till slut. Vi tar det och jag har nu satt 2/2 från ligacupen i Portugal. Mot tredje i Porto mot Gil Vicente.

Lite lägre odds nu kontra mina tidigare spel i Portugal men tror starkt att Porto vinner den här matchen utan några problem, lite som senast.

Som jag sa senast har Porto har inte drabbats speciellt hårt av VM. Och då menar jag med antal spelare som varit i Qatar och spelat VM, vilket har varit få för Portos del. Därav har spel på Porto känts bra här i ligacupen dom senaste dagarna. Det är ett par spelare som varit i VM och knappt dom har väl spelat speciellt mycket bortsett från Mehdi Taremi (Portos bästa målskytt) men Iran rök tidigt. Och Taremi är redan tillbaka här i Portugal och hoppade dessutom in i matchen mot Chaves och fick några minuter. Fick sedan 45 mot Vizela och gjorde dessutom mål. Ska också tilläggas att hans ersättare har gjort bra ifrån sig.

Gil Vicente har några bra matcher här i ligacupen men säsongen i sig är inte bra. Går inte alls bra i den inhemska ligan där man ligger tredje sist och spelar om kontraktet, och har dessutom sex raka ligaförluster. Men bättre här i ligacupen som sagt och det får vi ändå ge dom med med ett par starka segrar. Dock ökar kvalitén på motståndet markant när man besöker Porto på Estádio do Dragão.

Nåja. Porto att vinna den här och dessutom med några bollar känns högst troligt. Finns säkerligen några HCP-linor som är intressanta, upp mot tre bollar skulle säkert också funka fint. Jag kör ett lite säkrare val och det är att Porto leder i halvtid och vinner därefter matchen, betalar 1.70 hos Betsson.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här