Öppna meny Logga in

Galatasaray - Istanbulspor

Datum: Söndag 2022-12-25 17:00
Land: Turkiet
Liga: Super Lig
Bolag: bet365
Spel: Galatasaray HT/FT
Odds: 1.73
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tre raka spel in och samtliga från Portugal. Nu kör vi lite från Turkiet.

Jag fortsätter med HT/FT-spel. Satt enkelt senast i Portugal, nu i Galatasaray mot Istanbulspor och det är såklart hemmalaget som spelas.

I skrivande stund ligger tabellettan Fenerbahce under och spelar dessutom med en man mindre och det är därför en stor chans att man tappar poäng här, och skulle man dessutom förlora, då har Galatasaray allt i sina egna händer vad gäller att toppa Super Lig efter den här omgången. Man skulle i så fall gå upp till 30 poäng och det känns högst troligt att Galatasaray löser uppgiften mot ett svagt lag som Istanbulspor.

Istanbulspor är nykomlingar och det går inte riktigt deras väg kan man säga. Ligger nästsist i tabellen och kommer ha det väldigt svårt att hålla sig kvar. En svag trupp som dessutom är inne i en mycket dålig form där man i stort sett förlorar match in, match ut. Sex raka i ligan rättare sagt och räknar vi allt som allt så har man förlorat 8/9 senaste.

Så ett mycket bra läge för Galatasaray här och jag kan inte se att man schabblar bort läget. Galatasaray har också en bra form här i ligan med tre raka vinster + att man vunnit mot några tuffa motståndare. Jag skulle väl inte säga att detta är det bästa Galatasaray jag sett, men ett helt ok lag som är svåra att besegra och som dessutom är starka bakåt. Lackar lite framåt får vi ändå säga. Men en komfortabel hemmavinst väntar helt klart.

Odds 1.73 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-12-25 15:56 av yogi

thx