Öppna meny Logga in

Maritimo - Sporting

Datum: Söndag 2023-01-08 19:00
Land: Portugal
Liga: Liga Portugal
Bolag: bet365
Spel: Sporting -1.5 mål
Odds: 2.05
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Sporting slår Maritimo än en gång komfortabelt?

Sporting har först och främst en superform. Den byggdes upp lite enkelt innan VM-uppehållet med ett par tre starka vinster och sedan dess har man bara gått från klarhet till klarhet. I båden cupen samt ligan. 6-0, 2-0, 5-0, 5-0, 3-0 är ex deras fem senaste resultat. Och ett av dom är just mot Maritimo i cupen med 5-0.

Maritimo är ett väldigt svagt lag i den här ligan och ett lag som kommer att ryka. Alldeles för långtifrån till säker mark. Nu är det såklart massor med matcher kvar att spela men ser å andra sidan inte hur man ska kunna vända detta med det som Maritimo visat upp hittills. Endast en vinst i ligan (nästsist i ligan) totalt 1/18 vinster i alla tävlingsmatcher.

Sporting har kanske inte den säsongen som man räknat med när det kommer till den inhemska ligan. Dels har man spelat i Champions League och matchats tufft, mycket matcher på bena och poängtappen i ligan har kommit under den tuffa spelperioden + att man inte fick någon bra start i ligan alls med två förluster redan efter fyra spelade omgångar. Bättre tider nu med mycket vinster, krossvinster på sistone som jag skrev ovan. Och det är nu jag tror Sporting kommer närma sig toppen allt mer. Kanske den den högsta toppen med tanke på att vi har en viss Benfica som i stort sett aldrig tappar poäng, men topp 3 är absolut möjligt.

Spelar Sporting att vinna med minst två bollar hos Bet365!

Odds 2.05 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här