Öppna meny Logga in

Southampton - Manchester City

Datum: Onsdag 2023-01-11 21:00
Land: England
Liga: EFL Cup
Bolag: Nordicbet
Spel: City -1.5 mål
Odds: 1.72
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Miss i Sporting. Gör ett nytt försök i Southampton mot Manchester City.

Spelar att Manchester City vinner den här matchen med minst två bollar som känns mycket troligt enligt mig. Kanske inte det finaste oddset för att vara ett HCP-spel, men vi alla vet vilken bred trupp City besitter och trots rotation så är detta laget så otroligt starka.

Pep kan bokstavligt talat göra 3-4 byten under en match där storstjärnor kliver in och gör jobbet, spelare värda miljarder. Vi såg det ex i första matchen mot Chelsea där i ligaspelet. Silva klev av, Mahrez kom in, Foden av och Grealish in, och båda låg bakom målet. Plus att Pep dessutom roterade några dagar senare (återigen mot Chelsea) och vann med 4-0.

Får se lite hur spanjoren väljer att ställa upp här. Om han vill att spelare som Håland, Kevin De Bruyne med flera ska få lite minuter innan det är dags för Manchesterderby på lördag. Flera vilades helt mot Chelsea nämligen och det vore kanske inte fel att låta dom spela åtminstone en kort stund. Blir kanske för länge utan någon tävlingsmatch annars.

Jag tror i alla fall på City-seger och att man gör det med några bollar mot SOTON som är helt under isen. Southampton borde varken bry sig eller lägga någon energi på ligacupen Klubben har större problem att tänka på och det är att göra sig redo för Premier League, att försöka hålla sig kvar i högsta divisionen. Klappkassa den här säsongen.

Spelar City -1.5 till 1.72 gånger pengarna hos Nordicbet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här