Öppna meny Logga in

Swansea - Bristol City

Datum: Tisdag 2023-01-17 20:45
Land: England
Liga: FA Cup
Bolag: bet365
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.98
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Det vankas FA Cupen och vi har ett gäng matcher härifrån under tisdagen. Mitt speltips lägger jag fram i matchen mellan Swansea och Bristol City.

Vi har ett omspel mellan Swansea och Bristol efter att man kryssade senast. Det var en riktig död match som knappt innehöll någonting. Swansea öppnade upp med ett mål i första halvlek via en rejäl tabbe av en Bristol-försvarare. Bristol gjorde 1-1 i andra halvlek och det var väl ungefär det som hände i matchen. Få målchanser och en väldigt död match i övrigt, som sagt.

Nu när det vankas omspel tror jag inte på något undantag utan att vi kan komma att se på något liknande. Ett försiktigt spel precis som vi fick i första mötet, och kanske mer än så den här gången med tanke på att det är vinna eller försvinna + att matchen kan gå till förlängning & straffar.

Förutom det har dom här lagen haft några väldigt torra matcher på senare år och spelar allt som oftast under 2.5 mål när man ställs mot varandra. Den statistiken kanske är strunt samma nu, men dom mötte varandra som sagt förra veckan och det var ingen höjdare, återigen. Har även mött varandra en gång i ligan den här säsongen och även den matchen slutade 1-1.

Bra odds på att vi än en gång får en match som slutar i under 2.5 mål hos Bet365 till 1.98 gånger pengarna. Jag kör på det.

Odds 1.98 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2023-01-17 00:41 av Labben

Bra lir