Öppna meny Logga in

Fenerbahce - Rizespor

Datum: Torsdag 2023-01-19 18:30
Land: Turkiet
Liga: Turkish Cup
Bolag: bet365
Spel: Fenerbahce -1.5 mål
Odds: 1.70
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Swansea och Bristol City spelade ännu en match som gick till under 2.5 mål och spel in till nästan dubbla pengarna i FA Cupen. Jag fortsätter med cupspel men den här gången tar jag mig till Turkiet där jag tror på en komfortabel hemmavinst.

Fenerbahce slog Rizespor i 2/2 matcher förra säsongen med totalt 10-0 i mål. 6-0 respektive 4-0 och sedan var det dags för Rizespor att packa sina väskor och ta sig till div 2 i Turkiet. Det är där man spelar nu medan Fenerbahce är ett topplag i div 1 och ligger tvåa i tabellen.

Rizespor må vara svåra att slå i div 2 eller 1. LIG som ligan heter, men det ska vara stor skillnad på laget kontra Fenerbahce, även ifall Fenerbahce väljer att rotera lite i sin elva. Fenerbahce åkte dessutom på storstryk i sin senaste hemmamatch mot tabellettan Galatasaray och har nu chansen att studsa tillbaka här inför hemmafansen med en fin vinst och gärna med några bollar.

Långtifrån ett superodds för att vara ett HCP-spel men Fenerbahce löser den här linan väldigt ofta på hemmaplan mot lag från Super Lig och bör därför kunna göra det även mot ett lag från div 2. Ja man kommer rotera lite, men elvan kommer fortfarande vara stark. Precis som i deras senaste cupmatch.

Odds 1.70 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här