Öppna meny Logga in

Arsenal - Manchester United

Datum: Söndag 2023-01-22 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

På söndag har vi en stormatch mellan Arsenal och Manchester United. Här är mitt speltips från matchen.

Mycket talar kanske för att tabellettan drar ifrån ytterligare här. Dels för att United kanske kryssa senast och mycket även på grund utav att man saknar Casemiro som är så otroligt viktig för Uniteds mittfält. Han har utan tvekan varit nyckeln till Uniteds comback den här säsongen. Med honom på plan kan man faktiskt utmana om titlar - kanske till och med om ligatiteln, förutsatt att man vinner på Emirates. Men nu blir det genast mycket svårare.

Dock hindrar inte detta mig från att spela ett underspel på matchen. Det hindrar inte mig från och tro att United fortfarande håller sin defensiv i styr. Uniteds defensiv har varit strålande sedan en tid tillbaka. Dalot, Varane, Martinez + Shaw har alla varit bra. Den förstnämnda har missat nu några matcher sedan VM men Aaron Wan-Bissaka har kommit in och gjort ett strålande jobb. Även Shaw har agerat mittback och gjort mycket bra ifrån sig.

Nu när Casemiro är borta (pga fem gula kort) måste man tänka ytterligare på defensiven. Spela med ytterligare en defensiv exempelvis. Jag tror nog vi kan få se på fyra mittfältare i den här matchen med Eriksen, Fred, McTominay + Bruno. Den sistnämnda kanske agerar lite mer offensivt/lite mer från kanten, men kommer krävas ett otroligt jobb från samtliga och det vet nog alla om.

Vi kan nog hylla Arsenal hur mycket som helst den här säsongen och Areteta som gjort ett strålande jobb med den här truppen. Inte nog med att man ligger etta i ligan, utan man förtjänar att göra det sett till hur deras matcher ser ut. Är i stort sett alltid det bättre laget, dominerar i stort sett alla sina matcher. Så cred för Arsenal för deras mycket fina säsong hittills.

Jag spelar underspelet då jag tror på ett mycket defensivt United i den här matchen och då kan faktiskt Arsenal få lite problem att göra mål. Det är min tanke och jag vågar tro detta utan Casemiro på plan som sagt.

Jag tror 1 kanske 2-0 Arsenal. Tror United kommer ha mycket lite i offensiven och gå mållösa.

Odds 2.10 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här