Öppna meny Logga in

Europatipset 7/2

Datum: Tisdag 2023-02-07 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Bolag: Svenskaspel
Spel: --
Odds: --
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 6. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset är här med en mixad kupong, glest utbud öppnar upp för skotsk League One-fotboll, bland annat men även bekanta gäng på kupongen i Salernitana – Juventus i Serie A, samt FA Cup fotboll där Wrexham ska försöka på sig det omöjliga igen i omspelet. Tysk cupfotboll hittar också hem på kupongen. Vi har vår rad klar och den hittar ni i vanlig ordning här nedanför.

1. Salernitana – Juventus, X2

Skadeläget ser bättre och bättre ut i Juve-lägret och efter vinsten över Lazio i veckans kvartsfinal i Coppa Italia tycker vi Juve är det givna utgångstecknet här på Stadio Arechi. Krysset dock superspännande då Juve streckas lite väl högt. Salernitana, inte alls pjåkiga här hemma dessutom.

2. Blackpool – Huddersfield, 1X2

Vidöppet möte i Championship där ingenting förutom helgarderingen känns bra, det lyser illrött på båda sidor här och varken Blackpool eller Huddersfield går att lita på. Alla tecken!

3. Burnley – Ipswich, 1

Stor favorit i Burnley som snuddar på runt 80% här men trots det blir ettan det enda tecknet, klasskillnad här trots allt och Burnley mår otroligt bra. Bredast trupp i Championship, överlägsen etta och ställs mot ett League One-motstånd här i FA Cupen. Veckans bank!

4. Grimsby Town – Luton, X2

Otroligt fin form på Luton som inte förlorat en match på väldigt lång tid, befogad favorit av den anledningen här men det skiljer även två divisioner lagen åt och utgångstecknet kan därför inte bli annat än tvåan. Krysset plockas dock med, intensivt spelschema för Luton samt värdet gör lösningen intressant.

5. Fleetwood – Sheffield Wednesday, 2

Till vardags tabelletta i League One, med sju raka vinster, Sheffield Wednesday är en befogad favorit här trots att Fleetwood faktiskt fick till omspel på bortaplan senast. Vi räknar med att Sheffield växlar upp nu, de slog ut Newcastle i den senaste rundan och bör kunna lösa även det här. Tvåa!

6. Sheffield United – Wrexham, 1

Wrexham stod för något otroligt när de löste omspel mot Sheffield efter 3-3 senast men här tar resan dessvärre slut, Sheffield minst två steg större ska bara vinna tryggt här hemma. Given spik, trots det stora favoritskapet (runt 80%).

7. Port Vale – Accrington Stanley, 1X

League One-fotboll där vi följer strömmen, en befogad favorit i Port Vale som är bättre och spelar på hemmaplan. Krysset är dock spännande i och med stort favoritskap (70% i League One), dessutom svag form hos hemmalaget vilket i princip tvingar fram det mittersta tecknet.

8. Crewe – Leyton Orient, X2

En favorit lite i fara? Lite så är det alltid i League Two-serien när spel på bortaplan väntar, Leyton Orient toppar tabellen men har bara vunnit hälften av sina matcher på resande fot. Det öppnar upp för ett kryss. X2!

9. Doncaster – Tranmere, 1 2

Oviss fight i League Two när Doncaster och Tranmere ställs mot varandra, bara ett poäng skiljer lagen åt och vi slår till med en gaffel här. Känns bäst så då Tranmere bara lirat oavgjort vid fyra tillfällen den här säsongen (lägsta siffran i League Two). Allt är en risk här dock.

10. Halifax – Barnet, X2

En tydlig skara i toppen som är steget större än alla andra lag, Barnet tillhör den kategorin och har åtta poäng ner till närmsta motstånd. Halifax klart sämre och en bit efter, vi klickar in X2 och följer strömmen.

11. NAC Breda – Heerenveen, X2

Åttondelsfinal i holländska cupen där vi väljer att haka på svenska folket, en division skiljer trots allt lagen åt och ett kryss bör därför Heerenveen kunna lösa tycker man.

12. Eintracht Frankfurt – Darmstadt, 1

Kupongens största favorit håller, Eintracht är riktigt bra den här säsongen och har vunnit två raka matcher på hemmaplan med 3-0. Här närmst 3-0 mot Hertha, innan dess 3-0 mot Schalke. Darmstadt lirar i Bundesliga 2.

13. Alloa Athletic – Falkirk, X2

Skotska League One där toppfight väntar, tabelltvåan Falkirk jagar sin sjunde raka vinst och sticker därmed ut i vår bok, tillräckligt för att backa upp dem här. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här