Öppna meny Logga in

Djurgårdens IF - GIF Sundsvall

Datum: Måndag 2017-07-10 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: Mobilebet
Spel: 1+ under 3.5 mål
Odds: 2.05
Rekare: AlmerLjutika

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Viktiga poäng står på spel när Djurgården tar emot Sundsvall. Hos alla spelbolag är Djurgården stora favoriter. Laget imponerade mot Kalmar FF i omstarten av Allsvenskan och vann med övertygande 4-1. Vid en seger så kommer DIF att haka på topplagen.

Sundsvall i sin tur lägger all fokus på att överleva i Allsvenskan. Laget kommer till den här matchen med två raka förluster på bortaplan och formen är allt annat än bra. Sundsvall har fyra raka förluster i Allsvenskan och i omstarten blev det förlust mot Sirius på hemmaplan.

Som sagt Djurgården är stora favoriter och här tror jag inte att Sundsvall har någon chans. Dock att spela på en rak hemmaseger är ingen alternativ då vi får bara 1.30 gånger insatsen.

En förväntad matchbild här är att Djurgården trampar gasen i botten redan från start mot ett defensivt Sundsvall. Trots att Djurgården gjorde fyra mål senast så tror jag inte att det blir lika många mål ikväll på Tele2.

Jag väljer instället att spela på att Djurgården vinner och att det blir under 4 mål i matchen. Då får vi 2.05 gånger insatsen.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här