Öppna meny Logga in

Manchester United - Sheffield United

Datum: Onsdag 2021-01-27 21:15
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: United -1.5 mål
Odds: 1.90
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Juve -1.5 till 2.20 mot Bologna satt och mina 15/16 senaste spel har därmed suttit. Vilken run... Fortsätter med HCP och tar mig till Premier League-matchen United mot Sheff United.

Jag har inte många lyckade United-vinster denna säsongen trots att man går bra. Men här ska jag nog lyckas. Känns väldigt bra på förhand i alla fall. Plus att min form är riktigt fin och jag sätter i stort sett allt jag spelar.

Manchester United. Ligans kanske hetaste lag tillsammans med City, mot det svagaste laget Sheffield United. Hemmalaget fortsätter att imponera på sitt sätt. Ser kanske inte alltid jättefint ut, eller på ett sätt som City & Liverpool spelar. Det har varit väldigt många vändningar. Lite för många. Senast i FA Cupen mot Liverpool där man låg under med 0-1, gjorde både 1-1 samt 2-1 & tappade till 2-2. Bruno kom sedan in och satte en läcker frispark till 3-2. En mycket viktig vinst för United. Framförallt med tanke på att United inte lyckats slå ett enda topplag denna säsong och fick äntligen göra det, även ifall detta var cupen. Tror på en grym boost där i alla fall.

Sheffield United bör hanteras väl även ifall laget kanske inte ska underskattas. Vi såg matchen i Sheffield där United hade god kontroll och ledde med 3-1, tappade till 3-2 och det var inte alls långtifrån 3-3. Därför ska United vara ytterst fokuserade, även ifall man möter ett lag som bara spelat in fem poäng på hela säsongen.

Det var ett tag sedan senast man tog en HCP-seger (-1.5) för Uniteds del. Finns väl en anledning till det också. Dominerar inte sina matcher utan vinner oftast med en boll eller så, men man vinner & man får slåss väldigt hårt för sina poäng.

Dock tror jag på en mer komfortabel seger denna gång. Man kommer från en Liverpool-seger. Man har en bra run i Premier League och man toppar tabellen i skrivande stund. City kan dock plocka ettan i åtminstone 24 timmar. Sedan måste man kolla på Sheffield Uniteds säsong som är otroligt svag och klubben kommer med all säkerhet att spela i Championship nästa säsong. Chanserna är noll att man lyckas med kontraktet, enligt mig & förmodligen väldigt många andra.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 6/10 units på United -1.5 mål.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här