Öppna meny Logga in

Sporting - Benfica

Datum: Måndag 2021-02-01 22:30
Land: Portugal
Liga: Primeira Liga
Bolag: Nordicbet
Spel: Sporting DNB
Odds: 1.90
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Jag rök på United - Sheff senast och jag tror nog vi alla är överraskade över resultatet. Eftersom jag också valde -1.5 på hemmalaget så var väl spelet aldrig riktigt nära på att sitta. Surt men min form är fortfarande mycket fin med vinst i mina 15/17 senaste matcher.

Jag har faktiskt bara ett spel i Primeira Liga denna säsong och då spelade jag faktiskt mot Benfica och spelet satt. Inte ofta Benfica ens tappar poäng, men just det spelet satte jag faktiskt väldigt snyggt. Kör på samma, spel mot Benfica och denna gång möter man tabellettan Sporting.

Sporting har haft stora problem att slå Benfica dom senaste åren. Faktum är att man bara har en enda vinst mot Benfica i dom tio senaste matcherna i fulltid. Vann också en som slutade kryss som sedan avgjordes i förlängning. Så 2/10 kan vi också säga. Benfica har med andra ord ett övertag när det kommer till inbördes möten. Men det ska också sägas att flera av dessa möten har slutat oavgjort.

Sporting är dock starkare nu än på länge. Tabelletta, vunnit sina 9/10 senaste hemmamatcher med nio vinster och en kryss medan Benfica har en vinst i dom fyra senaste. Inte jättefarligt men Benfica brukar oftast rada upp en massa vinster.

Förutom det har Benfica haft massor av spelare borta på grund av COVID. Några st är förvisso tillbaka, och andra inte. Och oavsett ifall man är tillbaka så är det inte säkert att några av dom startar, eller presterar speciellt väl. Vi har flera exempel på detta runtom Europa. Inte alltid enkelt att åka på viruset och hoppa in på plan och prestera direkt. Så Sporting har helt klart en liten fördel där.

Jag spelar Sporting pengarna tillbaka vid oavgjort. Notera att Sporting inte förlorat en enda ligamatch den här säsongen. 15 matcher utan förlust och jag synar att man går ännu en match utan att förlora. Vi vinner vid hemmavinst dvs och pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på Sporting DNB.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2021-02-01 20:12 av Rekarmannen

Sporting spelar överraskande bra denna säsongen, hoppas dom vinner. Men Benfica är alltid Benfica