Öppna meny Logga in

Hertha Berlin - Bayern München

Datum: Fredag 2021-02-05 20:00
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Bolag: Coolbet
Spel: Bayern 2/2 (HT/FT)
Odds: 1.85
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Sporting slog Benfica och DNB-spelet i hamn. Mina 16/18 senaste spel har därmed suttit.

Testar ett halvtid/fulltid-spel som det heter hos spelbolaget Coolbet eller 2/2 hos andra. Det betyder att bortalaget måste leda i halvtid och därefter vinna matchen. Krävs inte att man vinner andra halvlek, bara första & sedan matchen.

Det blev ovanligt spännande i första matchen mellan lagen på Allianz Arena. Ovanligt mycket insläppta mål av Bayern och onödigt spännande kanske också då man hade allt i hamn redan i halvtid men tappade en del i andra och det krävdes en straff i 93:e minuten för att Bayern skulle kamma hem alla tre poäng.

Och sedan dess har Hertha egentligen bara blivit sämre och fallit allt mer i tabellen. Ligger strax över nedflyttning och kommer dessutom från tre raka förluster och släppt in TIO mål på dessa tre. Och bortsett från Eintracht Frankfurt-matchen så har väl motståndet varit ok. Bådar i alla fall inte gått att komma in med en så dålig form mot giganten.

Bayern har lite mer komfortabla vinster nu dom senaste. Det har varit ovanligt många båda lagen gör mål-matchen - dvs att Bayern släpper in ovanligt mycket mål - men i sina två senaste har man lyckats bättre. 4-1 mot Hoffenheim respektive 0-4 borta mot Schalke. Man har några spelare borta men ingenting som ska påverka spelet speciellt mycket. Goretzka i så fall, men bredd finns det gott om.

Bayern gör det hyfsat enkelt. Leder i halvtid och vinner matchen. 1-3?

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på Bayern halvtid/fulltid.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här