Öppna meny Logga in

Juventus - AS Roma

Datum: Lördag 2021-02-06 18:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: Bethard
Spel: 1
Odds: 1.80
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Juventus inne i en bra form. Tar ännu en seger?

Jag spelade på Juventus för några veckor sedan. Ett HCP-spel mot Bologna som satt till 2.20x degen. Dags för ett nytt spel på Turinklubben och denna gången kör jag raka spelet som betalar 1.80 hos Bethard.

En betydligt tuffare match men Juventus är verkligen på gång och jobbar sig uppåt sakta men säkert. Man har dock gjort det i stort sett hela säsongen men nu verkar man kommit igång och Juve har skrapat ihop 9/10 vinster. Ett par tre cupmatcher inräknade plus en titel på det som man plockade mot Napoli. Förutom det fick Juventus sin revansch på Inter i senaste matchen men detta i Coppa Italia. Juve förlorade nämligen mot Milanoklubben i Serie A förra månaden.

Bortalaget Roma har nu skrapat ihop två raka efter en mindre bra period på två raka förluster. 3-0 borta i derbyt mot Lazio samt att man rök från Coppa Italia mot bottenlaget Spezia med 0-3 hemma. 6-0 på två matcher smakade inte gott för Roma alls och man vände på steken snabbt och fick dessutom sin revansch mot Spezia med 4-3 i ligan och sedan 3-1 Verona. Roma är överlag en klubb som går bra denna säsong och innehar dessutom 3:e platsen.

Juventus är dock steget större och speciellt på hemmaplan där man alltid slår Roma. Förlorade dock senast hemma mot Roma men det var i den allra sista hemmamatchen på säsongen och Juventus hade redan kammat hem scudetton samt att elvan då inte var speciellt stark, roterades en hel del.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 8/10 units på Juventus.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här