Öppna meny Logga in

Sporting - Ferreira

Datum: Måndag 2021-02-15 21:15
Land: Portugal
Liga: Primeira Liga
Bolag: betsson
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.87
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Vinsterna trillar fortsatt in och jag är nu uppe på 18 vinster i mina 20 senaste spel, och kassan bara utökas förstås.

Ny vecka och jag startar med ett speltips mellan Sporting och Ferreira.

Succélaget Sporting har en otrolig säsong bakom sig och det mesta pekar på att man kommer gå hela vägen och vinna en efterlängtad ligatitel. Det var nämligen 20 (!!) år sedan man vann senast och nu leder man ligan med sju pinnar samt att man har en mindre match än tvåan Porto som tappade poäng under lördagen.

Måndagens kvällsmatch mot Ferreira blir nog ingen enkel sådan. Möjligtvis att man tar ännu en trea och att man går obesegrade i ännu en match, men tror nog Ferreira kan hålla nere siffrorna. Ferreira spelar nämligen en väldigt defensiv fotboll. Gör inte speciellt mycket väsen framåt, och är starka bakåt. Bara Sporting som har släppt in färre mål i hela ligan. Bra form dock hos Ferreira som spelat in väldigt mycket poäng under 2021.

Sporting lär nog pressa på ganska rejält här och Ferreiras stora chans är förstås att hålla en stark defensiv och vänta in lite kontringar. Lite som senaste ligamatchen som slutade 0-2. Ferreira hade inte alls mycket i den matchen, inte ens ett skott på mål faktiskt, men bollinnehavet var ungefär desamma. På bortaplan kommer man behöva tänka på defensiven ytterligare.

Jag tror som sagt Ferreira håller nere sifforna och att matchen slutar under 2.5 mål. Ska vi säga 1-0 eller 2-0 till hemmalaget?

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på under 2.5 mål.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här