Öppna meny Logga in

Manchester United - Newcastle

Datum: Söndag 2021-02-21 20:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: United -1.5 mål
Odds: 1.90
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Mina fina form fortsätter och jag är nu uppe på 19 vinster i mina 21 senaste speltips här på sidan.

Mina två förluster i 21 senaste har kommit i United-matcher. Ett HCP-spel som jag valde när man mötte Sheffield United på hemmaplan och United förlorade konstigt nog mot tabelljumbon. Och ett när man mötte Wolves, då valde jag United-vinst + över 1.5 mål i matchen, och det slutade 1-0 till United. Annars har jag en mycket fin period av vinster.

Mitt nästa spel handlar just om United och jag vågar mig på en revansch, trots att det är United som stått för mina förluster. Men United kommer från en fin insats i Turin mot Real Sociedad i Europa League och man körde över laget med hela 0-4. Och det dubbelmötet bör därför vara i hamn. Fokus i Premier League nu.

United må ha tappat en hel del men detta kan absolut vara vändpunkten. Vi har sett att Ole Gunnar Solskjaer har sina perioder i Manchester United. Går riktigt bra i ett par månader för att sedan tappa mycket under en kort period, för att sedan studsa tillbaka. Och det känns som att United kanske är förbi sin dåliga period i och med Sociedad-vinsten. Det var som sagt en mycket stark vinst mot en bra motståndare dessutom. Sociedad har gjort det bra i La Liga den här säsongen och har stört flera bra lag och varit i toppen en stor del av säsongen, men tappat lite nu mot slutet.

Newcastle bör egentligen inte vara några större svårighet. Förr hade man väl en stabil defensiv med Rafael Benitez, men nu känns det allmänt dött. Tar sina poäng då och då. Och hade det inte varit för att jumbotrion är så svaga så hade nog Newcastle legat risigt till, men bör klara av kontraktet i slutändan.

Får jag sätta mitt United-spel till slut? Jag spelar -1.5 mål United.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 6/10 units på United -1.5 mål.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här