Öppna meny Logga in

Djurgården - BK Häcken

Datum: Söndag 2021-08-01 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: Coolbet
Spel: 1
Odds: 1.70
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Tillbaka med ett spel från Allsvenskan. Satt mina 21/23 senaste spel. Dock har det blivit väldigt lite av dom sedan dom stora ligorna avslutades, men kommer börja allt mer nu när det drar igång igen.

Allsvenskan som sagt och speltips i Djurgården mot BK Häcken.

Häckens ECL-resa tog dessvärre slut och detta på grund av det mycket svaga bortaresultatet i Skottland. Hemma i Sverige löste man dock biffen och vann men det räckte inte till. Aberdeen tog sig vidare.

Djurgården har några fina resultat bakom sig. 5-1 Sirius respektive 0-1 borta mot Kalmar. Innan dess en 0-0-match mot Halmstad samt 3-0-vinst mot Örebro. Djurgården är i nuläget det enda lag som verkar kunna utmana MFF om guldet. Två pinnar färre än MFF men en mindre match på kontot. Vinst här och man kliver upp som tabelletta.

Raka hemmaspelet blir min comeback-rek i Djurgården mot BK Häcken. Trots Häckens ganska stabila bortaspel den här säsongen så är jag ytterst tveksam till lagets tillstånd. Flera var ex skadad och inte ens med i truppen mot Aberdeen. Ex Friberg, Lindgren, Irandust, Gustafson samt Youssef. Och sedan klev även lagets skyttekung Jeremejeff av efter 40 minuter. Nu vet jag inte exakt tillståndet på samtliga, och någon är säkerligen tillbaka till denna.

Djurgården har chans att klättra på topp och har också två mycket stabila hemmavinster bakom sig med totalt åtta mål. Varit riktigt bra hela säsongen hemma i övrigt och har enbart släppt in TVÅ mål och gjort hela 14. Tar ännu en trea?

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på Djurgården.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här