Öppna meny Logga in

Liverpool - AC Milan

Datum: Onsdag 2021-09-15 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Bolag: ComeOn
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83
Rekare: LarssonL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

En fin match på Anfield mellan Liverpool och AC Milan.

Grupp B:

Liverpool, AC Milan, Atletico Madrid, FC Porto...

En väldigt intressant grupp faktiskt. Nu ska väl allting handla om dom tre förstnämnda, men vi får se hur Porto sköter sig. Inte ska vi räkna ut dom ännu.

Med det sagt är samtliga poäng otroligt viktiga. Vanligtvis är väl alla poäng viktiga när det kommer till gruppspel med så få matcher, men inte alltid vi har tre såhär starka lag.

Liverpool mot Milan blir en intressant sådan. Det är två lag som startat mycket bra i sina inhemska ligor. Liverpool har samma antal poäng som resterande i toppen och likaså AC Milan som vunnit 3/3 matcher. Och i helgen vann Milan dessutom en tuff hemmamatch mot Lazio och vi fick se Zlatan komma in och avgöra. Ett klart styrkebesked och även Kessie är tillbaka i spel. Två mycket viktiga spelare är helt plötsligt tillbaka för AC Milan - rätt tidpunkt kan man säga.

Elvorna kan nog komma att ändras lite från helgens ligamatcher. Minus Elliott efter den vidriga skadan. I Milan tror jag Simon Kjaer kommer in och spelar med Tomori. Möjligtvis att Zlatan också kliver in i elvan, får se där. Annars i princip samma.

Jag tror faktiskt att Milan kan göra en bra match mot Liverpool. Tycker om det jag sett från Milan den här säsongen, och defensiven verkar vara on point dessutom. Säger inte att Milan vinner eller tar poäng, men runt 1.50 på Liverpool känns kanske lite lågt. Milan ska nog inte räknas bort helt.

Jag säger 2-1-seger till Liverpool kanske? Eller 1-1? Tror i alla fall att båda lagen gör mål och det blir mitt spel från Anfield.

Spel: Båda lagen gör mål

Insats: 5/10

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2021-09-15 12:30 av Labben

Tror liverpool kör över Milan

#2 | 2021-09-15 14:30 av LarssonL

Zlatan har dessvärre inte åkt med, ska tilläggas.