Öppna meny Logga in

Besiktas - Dortmund

Datum: Onsdag 2021-09-15 18:45
Land: Turkiet
Liga: Champions League
Bolag: ComeOn
Spel: Över 3.0 mål
Odds: 1.90
Rekare: Manja

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Perfekt comeback-läge i och med Champions League.

Då är jag åter tillbaka med ett speltips efter ett uppehåll och jag börjar med Champions League och spel i Turkiet mellan Besiktas och Dortmund.

Skulle nog säga att mycket talar för att den här matchen blir målglad.

Först och främst har vi Dortmund. När Dortmund spelar boll blir det allt som oftast väldigt underhållande, offensivt & gärna en del mål. Dortmund står för offensiv fotboll och det kvittar faktiskt vilken tränare som leder laget - man följer klubbens filosofi. Och klubben i sig är väldigt duktiga på att ta fram dessa typ av spelare som kan stå för en anfallsrik fotboll. Bland annat Erling Haaland vars favoritturnering verkar vara Champions League och jag är ganska säker på att han kommer göra minst ett i Istanbul.

Förutom att Dortmund är det gästande laget och gör i stort sett det mesta för att en match ska bli målglad, så har vi också Besiktas som är ett lag i form sedan en tid tillbaka, vann titeln i Turkiet i fjol samt toppar årets. Väldigt fina på hemmaplan dessutom med minst ett mål i 24 raka eller 36/37 senaste. Besiktas stod för några ändringar i sommar - ett par grymma sådana skulle jag säga. Aboubakar gick gratis till Saudiarabien som är ett stort tapp med tanke på hans fina säsong i fjol. Dock ersättes han av ingen mindre än Michy Batshuayi från Chelsea (lån) och som gjorde två mål i helgen. Förutom belgaren lånade man också in Miralem Pjanic från Barcelona samt Alex Teixeira från Kina någonstans. Det är tre väldigt duktiga fotbollsspelare och samtliga tre startade faktiskt helgens match mot Yeni Malatyaspor som man vann med 3-0.

Fyra mål i matchen? Hög lina förstås men den är långtifrån omöjlig när Dortmund spelar boll + ett bra hemmalag som alltid målar hemma i Istanbul. Vi får också pengarna tillbaka vid tre mål och tre st tror jag absolut att man fixar.

Jag väljer att investera 6/10 på över 3.0 mål!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här