Öppna meny Logga in

Manchester City - RB Leipzig

Datum: Onsdag 2021-09-15 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Bolag: bet365
Spel: City -1.5 mål
Odds: 1.87
Rekare: John

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Vi äntrar Champions League på Etihad och synar att de blåa vinner matchen med minst två bollar när tyska RB Leipzig kommer på besök.

Jag är fortfarande i en väldigt het form med vinst i stort sett varje rek som jag lägger upp på Rekar.se och det har väl pågått ett tag dessutom. Däremot har jag väl inte varit jätteaktiv på sistone men blir mer nu när ligorna har kommit igång. Men ni hittar mer information i mitt spreadsheet som vanligt.

City hade en lite halvtuff start på säsongen men har nu reparerat sig väl med tre raka vinster. Två på hemmaplan och bägge slutade 5-0, och senast mot Leicester på bortaplan i en 0-1-vinst som är en stark sådan. City är back on track igen efter en mindre bra start som sagt.

Leipzig har det kämpigt. Först blir man uppköpta av sin största konkurrent Bayern München och sedan åker man på den här tunga starten. Bayern plockade inte bara två av Leipzigs bästa spelare utan även tränaren Julian Nagelsmann. Och även Ibrahima Konaté blev såld till Liverpool. Dvs mittbacksparet väck direkt. Det har värvats in spelare dock men tar väl kanske ett tag tills man kommer igång.

Leipzig hade nog haft det supertufft mot City i England även när man var som bäst. Nu känns man svagare än på väldigt länge + att City har trampat upp. Blir nog väldigt kämpigt för Leipzig här och se inget annat än en ganska komfortabel City-seger.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på City -1.5 mål.

Odds 1.87 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här