Öppna meny Logga in

Heroic - BIG

Datum: Tisdag 2021-10-05 17:00
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Fall
Bolag: ComeOn
Spel: BIG +1.5 kartor
Odds: 1.66
Rekare: VL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Kan BIG vinna en karta mot Heroic?

Den största anledningen, eller kanske den enda till att jag väljer BIG i den här matchen är för att Heroic redan är klara för spel i majorn.

Det bör därför öppna upp lite extra möjligheter för BIG att skrälla och oddset på tyskarna är faktiskt väldigt bra. Dock väljer jag att BIG vinner minst en karta som betalar 1.66 just nu.

Återigen, Heroic har väl ingen större anledning att anstränga sig speciellt mycket här kan jag tycka. Det är dock ett bättre lag än BIG, men när man redan är klara för major-turneringen i Stockholm så känns det väl inte som att man behöver dra upp sitt A-game eller sina bästa strats för den delen. Spela av matchen, spela defaults och hoppas på det bästa.

För BIG däremot kan det gå illa. Just nu är man på 11:e plats i RMR-tabellen vilket betyder major-biljett. Dock kommer den att ändras, ex kan lag som OG samt FaZe både peta ner BIG från placeringen. BIG måste göra sitt och det är att inte sluta sist bland dessa lag, dvs 11:e plats som sämst för att kamma hem ytterligare lite poäng & säkra en plats till majorn.

Spelar BIG +1.5 (vinna minst en karta). Marknaden heter Spread Fulltid hos ComeOn och betalar 1.66.

Insats 6/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här