Öppna meny Logga in

BIG - FaZe

Datum: Onsdag 2021-10-06 17:00
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Fall
Bolag: Pinnacle
Spel: 2
Odds: 1.56
Rekare: VL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Bägge mina speltips satt i IEM Fall Europa. FaZe till 2.00 som slog OG samt BIG +1.5 mot Heroic som dessutom vann med 2-0. Lite synd att man inte vågade sig på BIG att slå danskarna till över 3.00x pengarna som inte hade något att spela om.

Nu är det BIG mot FaZe och jag fortsätter att spela på FaZe. Spelade som sagt även på BIG men i och med deras vinst mot Heroic så har dom nu kvalat till majorn i Stockholm och har nu ingenting att spela om.

FaZe å andra sidan som jag nämnde igår har allt att spela om. Man gjorde det som krävdes i sin första match och nu krävs det ännu en sådan prestation för att sedan hoppas på att antingen Fiend, Copenhagen Flames, ENCE, eller Movistar Riders slutar åtta - dvs ryker direkt i slutspelet - vilket är mycket möjligt med tanke på hur starka lag det är i slutspelet.

Med det sagt lever hoppet hos FaZe att spela en major i Stockholm senare den här månaden, ännu en major för svensken olofmeister som aldrig under sin karriär missat en major-turnering.

FaZe sumpar inte den här chansen. Skulle nog valt FaZe även ifall BIG hade allt att spela om här då jag tycker dom är det bättre laget. Nu har BIG kvalat vidare och kan putsa ut och spela av matchen.

1.56 på FaZe just nu. Känns som oddset kommer sänkas ytterligare.

Insats 7/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här