Öppna meny Logga in

Copenhagen Flames - Vitality

Datum: Torsdag 2021-10-07 20:15
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Fall
Bolag: ComeOn
Spel: Antal kartor: ö2.5
Odds: 2.28
Rekare: VL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Andra slutspelsmatchen i IEM Fall!

I nästa match har vi Copenhagen Flames mot Vitality och här spelar jag att matchen går till tre kartor. Dvs att lagen vinner varsin.

Och då kommer allt handla om Copenhagen Flames. Ifall danskarna klarar av att vinna en karta eller inte mot storlaget Vitality.

Med tanke på att man vunnit alla sina matcher i IEM Fall och kommer in med ett otroligt självförtroende till slutspelet så tror jag absolut att man kan göra det svårt för Vitality. Och man hade ändå några tunga lag i sin grupp. BIG, G2 samt mouz.

De flesta förväntar nog sig en Vitality-vinst här. Trea i världen, hade en stark turnering i ESL Pro League respektive BLAST, samt vunnit 4/5 matcher i IEM Fall. Mycket rutin i laget + att Vitality blivit allt bättre den senaste tiden. Man gick nämligen igenom en ganska tuff period nyligen men tycks ha vänt på steken nu med ett par starka turneringar bakom sig.

Danskarna ska inte underskattas dock. Jag tror man kan göra en match av detta och vinna en karta, men Vitality vinner till slut? 2.28 är ett mycket fint odds.

Spelar över 2.5 kartor. Marknaden heter Över/Under Fulltid hos ComeOn och betalar 2.28.

Insats 5/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här