Öppna meny Logga in

Movistar Riders - Copenhagen Flames

Datum: Lördag 2021-10-09 17:00
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Fall
Bolag: Nordicbet
Spel: 2
Odds: 1.50
Rekare: VL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Movistar Riders mot Copenhagen Flames i IEM Fall!

En mycket viktig match. Här är det spel om en major-biljett.

Och jag går in på storfavoriten Copenhagen Flames att vinna matchen. Tycker danskarna varit väldigt bra. Innan Vitality-matchen som man spelade senast hade danskarna radat upp fem raka vinster, dvs vunnit sina samtliga gruppspelsmatcher. Sedan var det Vitality på andra sidan och fransmännen är lite för starka. Men även där tyckte jag Copenhagen Flames stod emot riktigt bra och bör kanske även ha vunnit Vertigo. Zywoo vaknade till liv och ett par andra i laget och man vann med 2-0. Som sagt, Copenhagen Flames stod emot bra mot världstrean.

Jag tror inte Movistar Riders håller. Vill väl heller inte direkt se dom i en major för den delen. Man har sina moments såsom i gruppspelet med tre raka vinster som gjorde att man gick vidare, men i stora hela håller man inte. Gjorde det bra mot NiP genom att ta en karta i senaste matchen, men NiP växlade upp i karta #3 och körde över spanjorerna.

Copenhagen Flames är det bättre laget. Danskarna har som sagt varit bra i alla sina matcher, även i förlusten mot världstrean. Håller man en liknande nivå då vinner man här utan tvekan.

Insats 7/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här