Öppna meny Logga in

NiP - ENCE

Datum: Söndag 2021-10-10 17:00
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Fall
Bolag: ComeOn
Spel: 2
Odds: 2.25
Rekare: VL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Final i IEM Fall mellan NiP och ENCE!

En final som inte betyder jättemycket med tanke på att lagen redan kvalat sig in till major-turneringen i Stockholm, och detta är exakt vad IEM Fall-turneringen handlade om, att försöka spela in poäng för att ta sig in till majorn i Stockholm. Och båda har lyckats.

Och trots detta spelas matchen i BO5 - dvs bäst av fem - och spelarna verkar inte vara speciellt glada över det, framförallt inte NiP-spelarna som varit ute och klagat på varför man ska spela en såhär lång match, en match som faktiskt inte betyder någonting. Detta känns genast som att NiP mer eller mindre skiter i den här matchen rakt. Jag kan ha fel, möjligt att man går ut och dominerar och vinner ännu en match. Jag tror inte det i alla fall, känns som man bara kommer spela av matchen.

Och oavsett vilken inställning man har till matchen så är det fortfarande en riktigt tuff match. ENCE, wow vilket lag. Vilken lineup. Jag är riktigt imponerad av ENCE och det jag sett från laget under IEM Fall. Detta lag går från klarhet till klarhet.

Sedan känns det som att ENCE "det mindre laget" kommer gå mer för detta, kommer gå för att vinna en final och bibehålla sin otroliga form.

Spelar ENCE till ett mycket fint odds!

Insats 5/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här