Öppna meny Logga in

Zaragoza - Ponferradina

Datum: Torsdag 2021-10-21 19:00
Land: Spanien
Liga: Segunda Division
Bolag: bet365
Spel: X2
Odds: 1.80
Rekare: Mickee

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Bortapoäng i Segunda Division..

Zaragoza mot Ponferradina och jag blir faktiskt lite förvånad över bortalagets odds.

Hemmalaget är å andra sidan svårslagna, men det är samtidigt ett lag som har oerhört svårt att vinna matcher. Faktum är att man bara vunnit 1 av 10 den här säsongen och kollar vi också från fjolåret så är statistiken 1/12. Oerhört tama där framme, knappt någon som kan göra mål. Man har Juan Narvaez som bäst, annars är det superdött. Och inte ens han är väl någon höjdare, nio mål i fjol på 42 spelade matcher förra säsongen exempelvis.

Bortalaget Ponferradina har också en fin defensiv och släpper in lite mål. Skillnaden är väl att man slåss i toppen medan Zaragoza i botten, samt att bortalaget också har en hyfsad offensiv. Brassen Yuri, må vara gammal men haft en väldigt fin start. Samma med nyförvärvet Jose Naranjo.

Annars är det ett gäng med kryss från lagen på sistone, framförallt Zaragoza som har sex på raken. Endast en vinst på hela säsongen som sagt och den kom mot tabelljumbon Alcorcon. Vinner mot tabellfyran Ponferradina?.. som dessutom har chans att klättra upp som tabelletta om man vinner denna. Det tror jag inte. X2 känns som ett mycket fint spel här, kanske även krysset över trippla pengarna med en liten slant? Jag kör en bortapoäng i alla fall.

X2 @ 1.80, Bet365, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här