Öppna meny Logga in

West Ham - Genk

Datum: Torsdag 2021-10-21 21:00
Land: England
Liga: Europa League
Bolag: Speedybet
Spel: West Ham -1,5 (AH)
Odds: 2.07
Rekare: Spelsnack

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Premier League laget West Ham har inlett Europa League på bästa möjliga sätt. Där har de två raka 2-0 segrar över Dinamo Zagreb och Rapid Wien i gruppspelet. Näst ut väntar Genk, som också har en seger över Rapid Wien men som har torskat stort hemma mot Dinamo Zagreb, med hela 0-3. West Ham är överlägset det bättre laget och stora favoriter till att ta en tredje raka seger i gruppen.

Den engelska landslagsspelaren Declan Rice har varit framgångsrik i båda Europa League matcherna och visat sig från sin bästa sida genom att näta. Även anfallaren Michail Antonio, som spottar in mål, har nätat en gång. Offensiven är het och kommer att göra mål i massor även mot Genk.

Inför detta stentuffa mötet har Genk tre raka förluster i ryggen. Formen är usel. Genk är långt ifrån konkurrenskraftiga och kommer att lägga mest tid på att försvara sig. Det får de göra utan försvararen Daniel Munoz, som är avstängd efter att ha dragit på sig ett rött kort mot Dinamo Zagreb.

Möjlig startelva West Ham: Fabianski, Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell, Rice, Soucek, Bowen, Fornals, Benrahma och Antonio.

Möjlig startelva Genk: Vandevoordt, Arteaga, McKenzie, Sadick, Lucumi, Heynen, Hrosovsky, Ito, Bongonda, Ugbo och Onuachu.

Mitt spel blir att West Ham vinner med fler än ett mål i marginal och täcker handikapp linan på -1,5 mål.


Speltips: West Ham -1,5 (AH)
Odds: 2,07 Speedybet
Spelstart: 2021-10-21 21:00

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Spelsnack.se


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här