Öppna meny Logga in

Real Betis - Bayer Leverkusen

Datum: Torsdag 2021-10-21 18:45
Land: Spanien
Liga: Europa League
Bolag: ComeOn
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.52
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Gruppfinal mellan Real Betis och Bayer Leverkusen på Estadio Benito Villamarín i Sevilla – speltips och odds inför mötet finner ni här.


Real Betis och Bayer Leverkusen är som väntat i topp av den här gruppen efter två spelade omgångar, två segrar av två möjliga är facit och Celtic finner vi smygandes där bak, tre pinnar står de på efter vinsten över Ferencvaros under tisdagen. Ferencvaros kan vi däremot räkna bort från slaget om avancemanget, den ungerska klubben står på noll poäng och har -5 i målskillnad, vilket bekräftar skillnaden som trots allt råder mellan dem och resterande lag i den här gruppen.

Det ska nämnas att Celtic dock fortsatt bör ha en god möjlighet att kunna utmana Betis och Leverkusen, man har förvisso tappat en del kraft under de senaste åren men vi räknar inte bort dem helt, det tror vi inte heller Betis och Leverkusen gör och därför bör de en trepoängare vara i fokus för båda lagen på torsdag. En vinst här innebär att man till stor del kan lägga fokus på den inhemska serien framöver, det är en situation man vill infinna sig då man i allra högsta grad är involverade i en toppstrid i La Liga och Bundesliga.

Vi finner Real Betis på en åttondeplats i tabellen med blott två poäng upp till andraplatsen, samtidigt som Leverkusen agerar tabelltrea i Tyskland, fint facit för båda lagen och har man i princip säkrat ett avancemang här i Europa League, ja då kan man högst troligt tuffa på i den inhemska serien framöver. Det bör vara målsättningen åtminstone.

Mål åt båda håll..

En öppen matchbild är vad vi förväntar oss att se i Sevilla på torsdag, Real Betis är i grund och botten ett ganska så offensivt – och ofta naivt – gäng och de tenderar att kunna bjuda till i form av underhållande tillställningar. Det är något de gjort i princip i varje match så här långt under 21/22. De besegrade Celtic med 4-3 här i Sevilla för ett par veckor sedan och satte sedan dit tre nya mot Ferencvaros borta i Ungern. I La Liga lyder deras målskillnad 12-9 efter 9 spelade omgångar, alltså mål åt alla håll i princip i varje match.

Att Bayer Leverkusen hittar rätt på torsdag är samtidigt i princip en garanti, de har gjort otroligt mycket mål under inledningen och har mer exakt producerat 21 mål i Bundesliga och 6 baljor här i EL, 27 mål på 10 spelade matcher. Det är ett fantastiskt facit, minst sagt och därför kommer vi också att investera i målen under torsdagskvällen.

BLGM – Ja klickas in till godkända 1.52 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. Ett odds som fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. 2-1 åt något håll? Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här