Öppna meny Logga in

Rangers - Bröndby

Datum: Torsdag 2021-10-21 21:00
Land: Skottland
Liga: Europa League
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 1.54
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Rangers är ute efter sina första poäng i Europa League och här måste trean komma om man har planer på att spela vidare i slutspelet i februari månad.

Skotska Rangers har fått en tuff start i Europa League och står fortfarande på noll poäng inför omgång 3 efter förluster mot Sparta Prag och Lyon. Det är ett misslyckande för Gerrards Rangers givetvis, de är mer ambitiösa än så och därför är det också bara tre poäng som gäller mot Bröndby på torsdag, annars kan man högst troligt glömma avancemanget från gruppspelet.

Bröndby däremot står på ett poäng efter ett kryss hemma mot Sparta Prag, det blev sedan storförlust mot Lyon i den andra omgången och i vår värld, är det just Bröndby som är det klart sämsta laget i den här gruppen. De nådde sin topp i fjol då de vann den danska ligan men årets inledning är en tydlig indikation på att man inte har det i sig igen. Bröndby infinner sig först på en sjätteplats i tabellen i Superligaen och har alltså redan, först och främst 10 poäng upp till FC Köpenhamn och ytterligare tre poäng upp till Midtjylland på en förstaplats. De är alltså redan idag ute ur racet om ett ligaguld och då har ”bara” 12 omgångar spelats i Danmark.

Vi räknar därför med att Bröndby får det jobbigt i Glasgow på torsdag, det här är ett gäng som helt saknar självförtorende i dagsläget och som dessutom ännu inte vunnit en match på resande fot. Och det är heller inte så att de har ett mäktigt hemmafacit som sminkar över de dåliga prestationerna på bortaplan, totalt sett har Bröndby bara vunnit tre matcher säsongen 21/22. 3 av 14 möjliga.

Att det mesta talar för att Rangers vinner torsdagens möte är säkerligen de flesta överens om, nu kan förvisso Rangers siffror här i EL tyda på något annat men det är samtidigt på sin plats att nämna att det är först nu, under de senaste veckorna som Rangers börjat hitta formen igen.

Rangers inledde säsongen svagt med urtåg ur CL-kvalet mot Malmö FF, det blev även förlust mot Dundee United i ligaspelet där emellan men det har svängt sedan dess, Rangers har förlorat noll matcher utanför EL sedan det nederlaget och samtidigt vunnit åtta. 8 av 11. Här närmst tappade man dessutom otroligt nog poäng mot Heart of Midlothian efter att ha varit fullständigt överlägsna i matchen, 27 avslut noterades Rangers för, 10 på mål.

Vi tror därför stenhårt på detta Rangers när Bröndby titta förbi på torsdag och kommer också att klicka in den raka ettan här till klart godkända 1.54 gånger degen hos spelbolaget ComeOn. Fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. 1/2-0? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här