Öppna meny Logga in

CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

Datum: Måndag 2021-10-25 19:30
Land: Rumänien
Liga: Liga 1
Bolag: Nordicbet
Spel: 1
Odds: 1.80
Rekare: John

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Det är inte jätteofta jag lägger upp spel numera men när jag väl gör det brukar dom hitta in. Och kollar vi på mitt spreadsheet så har jag faktiskt satt mina 24/26 senaste spel på Rekar.se!

Speltips i Rumänien. Jag är väl här lite titt som tätt och spelar lite privatspel. Går fint, men försiktig måste man vara med tanke på den mycket målsnåla ligan.

CFR Cluj skulle väl inför säsongen göra någon form av förändring på den fronten. Ta in en mer offensiv tränare med mer attraktiv fotboll. Vet inte riktigt hur mycket det stämmer eller rättare sagt funkat hittills. Däremot gör man jobbet i den inhemska jobbet och toppar tabellen. Man gör jobbet lite likt tidigare skulle jag säga. Kollar vi ex på hemmaplan där man gått rent så är det ett par 1-0, 2-1, och ett par med högre siffror. Ex när man städade undan FCSB med 4-1, eller den underhållande premiärmatchen mot U Craiova 1948 som slutade 3-2.

Hemmalaget har i alla fall vunnit alla sina hemmamatcher i ligan den här säsongen och jag förväntar mig att man också löser Sepsi Sf. Gheorghe som vi hittar tredje sist i tabellen. Inget höjdarlag i går, mycket bättre förra. Däremot skrapar man ihop massa med kryss och visat sig vara svårslagna i vissa matcher. Men det är överlag mycket sånt i den här ligan, mycket kryss och många jämna matcher. Och bortalaget har tappat offensiv styrka, sin bästa spelare på den fronten förra säsongen, Pavol Safranko. På det är även Vasvari borta sedan en tid tillbaka. Det är inte konstigt att det går lite sämre helt enkelt.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 5/10 units på CFR Cluj.


-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här