Öppna meny Logga in

NiP - Astralis

Datum: Torsdag 2021-12-02 12:00
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Winter 2021
Bolag: Nordicbet
Spel: 2
Odds: 1.91
Rekare: VL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

IEM Winter 2021 och första matchen spelas mellan NiP och Astralis. Det är BO1 (bäst av ett) dvs en enda karta.

Och i den första matchen spelar jag Astralis att vinna till fina 1.91 gånger pengarna. Tycker inte NiP såg alls bra ut i BLAST förra veckan. Såg betydligt bättre ut med LNZ i laget än es3tag måste jag medge. Sedan var det danskens allra första turnering och vi vet alla att det kan vara svårt att komma in i ett lag och prestera direkt. Men samtidigt har dansken haft en ganska stökig karriär på sistone, bytt 2-3 lag under ett år och har väl aldrig riktigt stuckit ut direkt och tror heller inte han kommer vara NiPs lösning, eller den spelaren som kommer ta NiP till nästa nivå. Jag kan ha fel men det bytet kändes lite märkligt.

På andra sidan har vi ett superstarkt Astralis som gör en riktigt fin turnering på hemmaplan i BLAST. För att vara ett nytt lag så såg man mycket bra ut och min tanke är väl att det bara kommer att bli bättre. Lucky använde rifels, medan glave tog över AWP:rollen och det fungerade riktigt bra. Tyckte alla spelare imponerade faktiskt, sen gäller det bara att få lite mer speltid med varandra och då kan detta faktiskt bli riktigt bra.

Astralis pekar uppåt och NiP nedåt. Notera återigen att detta är BO1 och det kan genast bli lite mer random än BO1. Alla kan nämligen vinna en karta mot varandra, och likaså kan det ske i den här matchen. Men det jag såg av Astralis + NiPs ganska tunna map-pool så känns detta ändå som ett bra spel.

Insats 4/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här