Öppna meny Logga in

Everton - Liverpool

Datum: Onsdag 2021-12-01 21:15
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Liverpool -1.5 mål
Odds: 2.10
Rekare: Mickee

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Spelen fortsätter att gå in och senast var det Ludogorets som gjorde jobbet.

Premier League på schemat och ett Liverpool-spel till 2.10 gånger pengarna i Merseysidederbyt.

Jag börjar med och säga att mina Liverpool-spel sitter klockrent. Vet inte hur många jag har på raken nu men dom sitter alltid. Jag rekar inte ofta på dom, men när jag väl gör det så sitter dom. Två st under november månad och -1.5 i båda deras matcher mot Southampton till 1.83 respektive Arsenal till 2.33. Och ni vet säkert hur det gick i dom matcherna.

Jag kommer spela exakt samma spel när man möter Everton på bortaplan. Det må vara ett derby och bla bla BLA men Everton är klappkassa medan Liverpool är stekheta. Vet inte hur länge till Rafael Benitez överlever i Everton, men det lär i alla fall inte vara länge till om det fortsätter såhär. Förlust i stort sett varje vecka. Kanske får en annan typ av energi när det vankas Merseysidederby, eller så är man helt enkelt i en för dålig form och blir överkörda.

Som sagt Liverpool är stekheta. Trots lite skador här & där så påverkar det inte laget alls. Fina i offensive, starka i defensiven med tre raka nollor bakom sig. Firmino är borta sedan några matcher tillbaka men det är bara in med Jota och portugisen löser alltid. Thiago med två mål på två matcher. TAA fortsätter att ösa in med assist. Salah med en otrolig säsong, likaså Mane som också har mycket fina siffror.

Jag tror på Liverpool och att bortalaget gör det komfortabelt med ett par bollar eller tre.

Liverpool -1.5 mål @ 2.10, Bet365, 4/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här