Öppna meny Logga in

Real Madrid - Athletic Bilbao

Datum: Onsdag 2021-12-01 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: bet365
Spel: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.20
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Uppskjuten match från i oktober månad. Real Madrid och Athletic Bilbao drabbar samman på Santiago Bernabeu den 1 december. Speltips och odds finner ni här.

Real Madrid toppar numer La Liga fyra poäng före närmsta motstånd tack vare sin seger över Sevilla på Santiago Bernabeu i söndags. En tung vinst såklart, även en trepoängare som cementerar Real Madrids position som det starkaste laget i La Liga just nu och med fyra raka vinster kliver man som väntat in stora favoriter i onsdagens möte.

Athletic Bilbao är motståndet för dagen och det är som bekant ett Athletic Bilbao som fortsatt upplever stora problem. Laget från Baskien har noterats för fem raka poängtapp här i La Liga och har det fortsatt kämpigt med målproduktionen. Det har bara blivit 13 mål framåt på 14 spelade omgångar och därför är det heller inte så konstigt att de bara vunnit totalt fyra matcher i seriespelet.

Men trots dessa fyra vinster så parkerar Athletic Bilbao ändå in på en okej åttondeplats i tabellen och det har de sin defensiv att tacka för. 10 insläppta mål har det bara blivit och med den siffran är man även bäst i La Liga, alltså är det samma Bilbao vi får bevittna i år som under tidigare år, dvs en starkt defensiv men en offensiv som underpresterar kraftigt. Mot ett formstarkt Real Madrid, ska det inte räcka.

Real Madrids lägstanivå imponerar stort på oss och även fastän prestationerna inte alltid ser etthundraprocentiga ut så vinner man fotbollsmatcher, tillskillnad från Athletic Bilbao. Skillnaden har alltid varit stor mellan dessa lag men vi tycker den är större i år än tidigare och vi har därför väldigt svårt att se att Real Madrid inte ska vinna den här matchen.

Skadeläget ser dessutom bra ut i Real Madrid-lägret, visst Ceballos, Bale och Hazard out men det är inte direkt så att dessa tre lirare tillfört något under säsongens gång. Annorlunda ser det ut för Bilbao som saknar viktige Inigo Martinez som fick syna det röda kortet mot Granada senast, en av La Ligas bästa försvarsspelare och utan honom så ska inte Bilbao kunna stå emot Benzema och Vinicius Jr. Formstarkt vs formsvagt, hemmaplansfördel för Real Madrid och ett positivt skadeläge, tre tunga faktorer som får oss att välja Real Madrids sida på onsdag.

Med det sagt så finns det inget direkt värde på 1×2-marknaden, utan vi väljer istället att syna Real Madrid + under 3.5 mål i matchen till 2.20x.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: Real Madrid
Antal mål: Under 4 mål (desamma som under 3.5 mål)

Odds 2.20 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här