Öppna meny Logga in

Wolves - Burnley

Datum: Onsdag 2021-12-01 20:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: Nordicbet
Spel: 1
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Wolverhampton jagar sin fjärde raka seger på hemmaplan på onsdag. Generöst motstånd i Burnley, blir det en ny trea?

Än så länge är det bara att konstatera att Bruno Lage gjort ett fantastiskt jobb som huvudtränare för detta Wolves. Ett nytt uppdrag som innebar att väcka Wolves till liv efter en ganska så deppig säsong har resulterat i bästa möjliga utfall, vi finner alltså Wolves på en sjätteplats i tabellen med blott tre poäng upp till en Champions League-plats.

Och visst går det att argumentera för att Wolves sett bättre ut, att de var ett bättre för två år sedan men tabellpositionen talar sitt tydliga språk, och Wolves har som bekant aldrig tidigare blivit bättre än sjua. Visst är säsongen ung men faktum kvarstår, Lago har gjort ett otroligt jobb med detta Wolves och därför är det heller inte överraskande att de entrar banan som favoriter här på onsdag.

För annorlunda ser det hela som bekant ut för gästerna Burnley. Det här viltkämpande Burnley, som aldrig riktigt kommer igång. Vi finner de idag på en 18:e plats i tabellen och där infinner man sig med blott 9 poäng på kontot. Det har bara blivit totalt en vinst den här säsongen, mot nykomlingen Brentford på hemmaplan och det tycker vi säger allt, man är i botten för att stanna och därför har vi även väldigt svårt att se att man ska vinna på onsdag. Tydlig skillnad just nu.

Nu kommer förvisso Wolves närmst från ett kryss mot Norwich samtidigt som Burnley undvikit ett nederlag i fyra raka omgångar, vilket möjligtvis kan tala för att vi får se en tät drabbning här. Det skriver vi under på, Wolves gör inte alls mycket mål och tenderar att spela jämnt mot de flesta lag i den här serien. Det som dock skiljer de från många lag, och speciellt Burnley är det faktum att de är starka bakåt.

Det är bara tre lag i Premier League som släppt in färre mål än Wolves den här säsongen, Chelsea, Manchester City och Liverpool, de tre bjässarna och väljer vi att jämföra Wolves och Burnleys förmåga att försvara sig, ja då är skillnaden tydlig. Wolves har 12 insläppta på 13 spelade matcher, Burnley har 20 på 12 spelade.

Skillnaden må inte vara jättestor men den är där, och det tror vi resulterar i att Wolves vinner den här matchen. Och detta med hjälp av Jimenez som fått fler och fler matcher i sig sedan skadan, han har dessutom gjort mål i två raka hemmamatcher och här kan det därför mycket väl bli ett tredje. Vi klickar in Wolves som vinnare och gör det till fina 2.00 gånger insatsen hos spelbolaget Nordicbet. 1-0? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här