Öppna meny Logga in

Atletico Madrid - Manchester United

Datum: Onsdag 2022-02-23 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Bolag: bet365
Spel: Avancerar
Odds: 2.20
Rekare: John

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Ett speltips om vilket lag som avancerar mellan Atletico Madrid och Manchester United.

Jag lägger det här spelet med ett par tre veckor till spelstopp och lagen kommer därmed också spela några matcher tills dess. Men för mig räcker det gott - känner att jag vet vart lagen står. Sedan kan det såklart förändras vad gäller form osv men i grunden känner jag att Atletico Madrid är det bättre laget och har utan tvekan ett bra värde att avancera. Förstår inte riktigt varför Manchester United skulle vara favoriter i den här matchen.

Först och främst tycker jag inte United blivit sådär jättemycket bättre sedan man bytte tränare. Fortfarande svårt att hitta ett ordentligt spel och man förlitar sig såsom väldigt ofta på individuell skicklighet.

Atletico Madrid har inte den bästa säsongen bakom sig och framförallt inte med tanke på att man vann La Liga förra säsongen. Men skillnaden här är väl att Atletico Madrid och Diego Simeone har en spelidé. Kanske inte den roligaste fotbollen, men fortfarande en idé och samtliga spelare vet i stort sett vad som krävs för att lyckas under Simeone. Ett hårt arbetande lag helt enkelt.

Sedan ser jag ett stort problem hos United som lånat ut ett gäng med spelare när man egentligen behöver dom i mitt tycke. Flera av dom användes kanske inte speciellt mycket, men det kommer vara 3-4 matcher nu innan Atletico Madrid med kort varsel, och man behöver verkligen en bred trupp till detta. Någon skada här och där skulle verkligen ta hårt på United.

2.20x på Atletico att ta sig vidare från åttondelen. Tackar och tar emot och lägger spelet hos Bet365. Notera att spelet är lagt den 5:e feb och jag nämner återigen att lagen har några matcher att spela innan man möter varandra.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 7/10 units på Atletico att avancera vidare.

Odds 2.20 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-02-17 00:02 av Labben

Vettigt spel