Öppna meny Logga in

Watford - Burnley

Datum: Lördag 2022-04-30 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Burnley +0.0 (DNB)
Odds: 2.00
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Burnley till dubbla pengarna borta mot Watford blir mitt andra spel under lördagen.

Dock säkrar jag med att vi får pengarna tillbaka vid oavgjort och det känns faktiskt som ett väldigt bra spel på förhand då jag inte tror att Burnley förlorar den här matchen av olika anlendingar.

En anledning är deras fina form som dom skrapat ihop i slutet på säsongen eller sedan man skrapade sin tränare Sean Dyche. Nu säger jag inte att det beror just på honom eller att allt var hans fel, men ett tränarbyte brukar faktiskt ge en liten boost i truppen och det behöver Burnley när kontraktet står på spel. Sedan dess har man faktiskt kryssat borta mot West Ham som är en supertuff match på förhand, vunnit mot Southampton respektive Wolves samt hållit nollan i dom två sistnämnda. Och i samband med detta så har Everton tappat i sina matcher och detta har resulterat till att Burnley numera är på säker mark medan Everton ligger under strecket.

Watford då? Det är också en konkurrent men finns ju ingen chans på världskartan att dom skulle kunna lösa uppgiften, att hålla sig kvar i ligan dvs. Behöver i stort sett vinna alla sina matcher och samtidigt hoppas på att konkurrenterna tappar. Nej dom är körda, det blir Championship-spel för Watford nästa säsong. Och Watford kommer också in till matchen med fyra raka förluster bakom sig.

Jag säger inte att Burnley är bra eller att man spelar bra fotboll på något vis. Jag skulle inte vilja påstå det. Däremot har man fått en boost och ytterligare energi & hopp om att spela Premier League-fotboll nästa säsong efter några fina resultat på sistone. Det är ett lag som kan kriga, det har vi sett dom senaste säsongerna och det är ett lag som många gånger var tuffa att slå med alla dom här långbollarna och fysiska spelet. Inte desamma den här säsongen, men har absolut tagit några enorma kliv dom senaste veckorna. Pengarna tillbaka vid oavgjort tror jag faktiskt kan vara ett fint spel på Burnley i den här matchen mot Watford som redan är körda.

Spelet heter +0.0 och är desamma som pengarna tillbaka vid oavgjort.

Burnley +0.0 (DNB) @ 2.00, Bet365, 4/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här